Meteen naar de inhoud

Werkwijze

Mijn werkwijze als diëtist

Intakegesprek

Alvorens we starten vraag ik u een een eetverslag bij te houden en krijgt u de behandelingsverklaring per mail.
Het intakegesprek duurt ca 45-60 minuten, hierbij neem ik uitgebreid uw situatie door en stel ik vragen over uw voedingspatroon en leefstijl om een goed beeld van u als persoon te krijgen.
Tevens doe ik lichaamsmetingen met de Inbody weegschaal. Deze weegschaal meet nauwkeurig uw gewicht, vetpercentage, vochthuishouding en spiermassa. Hierdoor kan ik u gericht adviseren en u kunt middels het gezondheidsrapport zien wat uw voortgang is!
Daarbij doe ik nog een tailleomtrekmeting en spreek ik met u uw laboratoriumuitslagen door, mochten die beschikbaar zijn.

Vervolggesprek
Het vervolggesprek duurt ca 15-30 minuten, hierbij evalueren we de behandeling en is er ruimte voor vragen. Tevens kunt u weer een lichaamsmeting doen. Hoe snel het vervolggesprek wordt gepland, is afhankelijk van uw situatie en uw wensen.

Uw privacy wordt gewaarborgd en uw gegevens niet verstrekt aan andere partijen. Hiervoor vult u alvorens de behandeling plaatsvindt de behandelingverklaring in.

Als de behandeling is afgerond wordt u uitgenodigd voor het kwaliteitstevredenheidsonderzoek. Als u niet wilt deelnemen, geef dit gerust aan. Dit is niet verplicht.